Toon website >
 • Informatie

  Kunstencentrum Waalwijk
  Irenestraat 3
  5141 GJ Waalwijk
  T 0416 56 16 16
  info@kunstencentrumwaalwijk.nl

  Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag:
  9.00-21.00 uur

  Muzieklocatie Waspik
  Den Bolder
  Schoolstraat 19
  5165 TR Waspik

Voorgezet en Beroepsonderwijs

Het Kunstencentrum Waalwijk heeft een groot aantal kunstdisciplines in huis waarmee wij samen met jouw school verschillende schoolprojecten kunnen realiseren. Zowel bij ons als bij jou op school. Wij werken graag op maat en horen daarom ook graag wat jouw wens is. 

Voorbeeldprojecten
- Kennismakingsweek dr. Mollercollege. In de eerste week van het nieuwe schooljaar volgen leerlingen van het Moller verschillende workshops bij ons in huis. Denk hierbij aan dans, zang, schilderen, djembe, etc. 

- Uitwisselingsproject. Toen het dr. Mollercollege een uitwisselingsweek had met scholieren uit Turkije zijn ze bij ons op bezoek geweest. Dit om een verdieping te geven aan de uitwisseling. Door middel van dansworkshops, action painting, theaterworkshops, djembe, en filmworkshops, hebben de leerlingen elkaar beter leren kennen. De workshops waren hierop namelijk samengesteld.

- Willem van Oranje Multimedia. Er worden workshops georganiseerd die te maken hebben met multimedia. Dit is een themaweek voor het Willem. Er zijn ook andere thema's die wij invullen zoals theater of dans.

Contact
Begeleiding bij een toneelstuk, een zangdocent, workshops... niets is te gek. Alles mag gevraagd worden. Dit kan door een mailtje te sturen naar s.vreeburg@kunstencentrumwaalwijk.nl