Toon website >
 • Informatie

  Kunstencentrum Waalwijk
  Irenestraat 3
  5141 GJ Waalwijk
  T 0416 56 16 16
  info@kunstencentrumwaalwijk.nl

  Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag:
  9.00-21.00 uur

  Muzieklocatie Waspik
  Den Bolder
  Schoolstraat 19
  5165 TR Waspik

Kinderworkshop schilderen in de duinen

Op woensdagmiddag 3 mei (midden in de voorjaarsvakantie) organiseert het Kunstencentrum samen met Jola Hesselberth (o.a. VPRO, Sesamstraat), Brabants Landschap/Natuurmonumenten en Van Venrooij interieurbouw een schilderworkshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar in de Loonse en Drunense Duinen.

Lees meer →

Theaterdansweek 2017

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus organiseert het Kunstencentrum weer een Theaterdansweek voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 14 jaar.

Lees meer →

Mini-cursus tassen maken

Plastic tassen zijn uit. Je eigen zelfgemaakte boodschappentas is in! Op dinsdag 9 mei start bij het Kunstencentrum Waalwijk een geheel nieuwe mini-cursus tassen maken. In 4 lessen leer je om naar eigen ontwerp of een bestaand patroon je eigen tas te maken.

Lees meer →

Ken uw Spiegelreflexcamera

Wegens groot succes start bij Kunstencentrum Waalwijk dit seizoen nog een extra cursus Ken Uw Spiegelreflexcamera (KUS) onder leiding van fotografie-docent Piet Pulles. Deze beginnerscursus is bedoeld voor iedereen die een spiegelreflexcamera heeft gekocht maar nog niet precies weet wat al die knopjes op dat dure apparaat nu precies betekenen.

Lees meer →

KCW Vakantieclub

Ook in de meivakantie organiseert het Kunstencentrum weer enkele leuke workshops voor kids tussen de 6 en 12 jaar.

Lees meer →

Kick-off Jeugdcultuurfonds

In het kersverse kantoor van Rabobank De Langstraat was afgelopen vrijdagmiddag de officiële kick-off van het nieuwe Jeugdcultuurfonds Waalwijk. Met de komst van het fonds, onderdeel van Jeugdcultuurfonds Brabant, kunnen ook kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee nu deelnemen aan kunst- en cultuuractiviteiten in de gemeente. Van muziek tot dans en van theater tot beeldende kunst. In Waal

Lees meer →

Winnares Wim Suermondtprijs 2017

Maureen Moers (16) is tot winnares uitgeroepen van de Wim Suermondtprijs 2017. Ze ontving de prijs, een oorkonde en cheque ter waarde van 350 euro, afgelopen zondag na afloop van de choreografie “Tender” tijdens de voorstelling Krisztina’s Keuze 2 in Theater De Leest

Lees meer →