Toon website >
 • Informatie

  Kunstencentrum Waalwijk
  Irenestraat 3
  5141 GJ Waalwijk
  T 0416 56 16 16
  info@kunstencentrumwaalwijk.nl

  Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag:
  9.00-21.00 uur

  Muzieklocatie Waspik
  Den Bolder
  Schoolstraat 19
  5165 TR Waspik

Overzicht Etalagekunstroute

Van 25 mei tot en met 11 juni organiseert Kunstencentrum Waalwijk de vijfde editie van de Etalagekunstroute in het centrum van Waalwijk. Hieronder een overzicht van de deelnemers, winkeliers en bedrijven.

Lees meer →

Animatie Driedaagse in zomervakantie

Op 22, 23 en 24 augustus 2017 is er een grote Animatie Driedaagse voor kinderen in het Kunstencentrum in Waalwijk. Dit is in de laatste week van de zomervakantie

Lees meer →

Open podium Dans in Theater De Leest

Op zondag 11 juni organiseert het Kunstencentrum een open danspodium in Theater De Leest met alle dansers van het Kunstencentrum.

Lees meer →

Theaterdansweek 2017

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus organiseert het Kunstencentrum weer een Theaterdansweek voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 14 jaar.

Lees meer →

Mini-cursus tassen maken

Plastic tassen zijn uit. Je eigen zelfgemaakte boodschappentas is in! Op dinsdag 9 mei start bij het Kunstencentrum Waalwijk een geheel nieuwe mini-cursus tassen maken. In 4 lessen leer je om naar eigen ontwerp of een bestaand patroon je eigen tas te maken.

Lees meer →

Ken uw Spiegelreflexcamera

Wegens groot succes start bij Kunstencentrum Waalwijk dit seizoen nog een extra cursus Ken Uw Spiegelreflexcamera (KUS) onder leiding van fotografie-docent Piet Pulles. Deze beginnerscursus is bedoeld voor iedereen die een spiegelreflexcamera heeft gekocht maar nog niet precies weet wat al die knopjes op dat dure apparaat nu precies betekenen.

Lees meer →

KCW Vakantieclub

Ook in de meivakantie organiseert het Kunstencentrum weer enkele leuke workshops voor kids tussen de 6 en 12 jaar.

Lees meer →

Kick-off Jeugdcultuurfonds

In het kersverse kantoor van Rabobank De Langstraat was afgelopen vrijdagmiddag de officiële kick-off van het nieuwe Jeugdcultuurfonds Waalwijk. Met de komst van het fonds, onderdeel van Jeugdcultuurfonds Brabant, kunnen ook kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee nu deelnemen aan kunst- en cultuuractiviteiten in de gemeente. Van muziek tot dans en van theater tot beeldende kunst. In Waal

Lees meer →

Winnares Wim Suermondtprijs 2017

Maureen Moers (16) is tot winnares uitgeroepen van de Wim Suermondtprijs 2017. Ze ontving de prijs, een oorkonde en cheque ter waarde van 350 euro, afgelopen zondag na afloop van de choreografie “Tender” tijdens de voorstelling Krisztina’s Keuze 2 in Theater De Leest

Lees meer →