Toon website >
 • Informatie

  Kunstencentrum Waalwijk
  Irenestraat 3
  5141 GJ Waalwijk
  T 0416 56 16 16
  info@kunstencentrumwaalwijk.nl

  Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag:
  9.00-21.00 uur

  Muzieklocatie Waspik
  Den Bolder
  Schoolstraat 19
  5165 TR Waspik

Bedrijfsaanbod

Kunstencentrum Waalwijk heeft een gevarieerd aanbod voor bedrijven. Je kunt een workshop laten samenstellen, een kant-en-klare workshop afnemen, of richten op een visieontwikkeling van uw bedrijf. Het is gewenst de aanvraag minimaal twee weken voor de geplande datum te sturen, dit i.v.m. het regelen van alle benodigdheden en coördinatie.

Tip: geef een inspirerende workshop cadeau. Gewoon als cadeautje of om via een informele weg de band met uw relaties te versterken. 

Eén van de vrouwen van de Lions na een mozaïekworkshop: "We hebben het kei leuk gehad gistermiddag! Duidelijke uitleg, leuke sfeer, mooie materialen, leuke docenten en zorg eromheen. Geweldig!" 


Maatwerk

Bedrijfsworkshops op maatwerk is onze manier van werken. Wij horen dan graag eerst wat uw doelen en verwachtingen zijn. Hoeveel deelnemers zijn er? Gaat het om een of meer dagdelen, al dan niet met lunch of borrel na afloop? Wilt u de dag vastgelegd hebben op video? En belangrijker: gaat het om 
teambuilding of om visieontwikkeling? Leg het voor en wij kijken naar de mogelijkheden.  

Teambuilding
Bij teambuildingworkshops werken uw medewerkers in groepsverband aan een opdracht. Graag horen wij van u welke doelstellingen u voor ogen heeft, zodat de docenten daar in de uitwerking van de workshops rekening mee kunnen houden. Gaat het om out-of-the-box denken en creativiteit? Wilt u een bedrijfslied samenstellen? Of gaat het om reageren op elkaar? Een 'hoe ervaar ik wat jij nou doet-beleving?' Door middel van creatieve workshops worden in een informele omgeving onderwerpen besproken die andere onbesproken blijven! 

Visieontwikkeling
Speciale workshops bieden wij aan ter ondersteuning van de visie-ontwikkeling bij uw bedrijf: uw medewerkers gaan letterlijk verbeelden of verklanken hoe zij vinden of beleven waar uw organisatie voor staat en / of voor moet gaan. Niet via een vermoeiende dag met veel praten (door de praatgrage mensen in uw bedrijf) en veel schrijven met viltstift op post-it-blaadjes, maar door samen te doen, te ervaren. Ons uitgangspunt is dat uw medewerkers met meer energie naar huis moeten gaan dan hoe ze aan de dag begonnen zijn. Dat er nog vaak op een positieve manier over gesproken wordt.

Kant-en-klare Workshops
Om het maatwerk makkelijker te maken, zou u kunnen kiezen uit onderstaande kant-en-klare workshops. Eveneens kunt u een teambuildings-facet toevoegen aan deze workshops.

Alle workshops zijn inclusief koffie en thee, extra drankjes en/of lunchbuffetten/dinerbuffeten kunnen worden toegevoegd op verzoek. Uiteraard staan wij open voor uw suggesties.

Beeldend

- Keramiek 'potten maken'
- Keramiek 'potten draaien' **
- Leem
- Beeldhouwen
- Schilderen
- Digitaal Schilderen
- Mixed Media
- Vilten
- Video/animatie
- Fotografie
- Beeldbewerking
- Creatief schrijven
- Action Painting  

Muziek

- Djembee
- Sound sample 
- Zang 

Dans

- Zumba/Shabam
- Modern
- Streetdance
- Improvisatie
- Hip Hop, Poppin', Lockin', Breakdance
- Afrikaanse dans
- Ritmisch touwspringen
- Tapdance

Theater

- Leer jezelf en je collega's kennen
- Improvisatie

Prijzen

€35,- per persoon (excl. BTW) voor een workshop van 2 uur
Inclusief materiaal, huur ruimte, koffie, thee, frisdrank.
Exclusief wijn, bier.
Minimale groepsgrootte 10 personen, maximaal 15 deelnemers. Bij 16 deelnemers wordt de groep gesplitst.

** €39,- per persoon (excl. BTW) voor workshop duurt 2,5 uur
Inclusief materiaal, huur ruimte, koffie, thee, frisdrank.
Exclusief wijn, bier. 
Niet meer dan 12 personen. 

Eikendonk Waalwijk met 38 collega's: Alleen maar enthousiaste reacties over de workshops bij het KCW. Want iedereen heeft heel ijverig gekleid en gefotografeerd met bijzonder mooie resultaten. Na de workshops de avond met een borrel en een lekker hapje afgesloten, wat ook erg goed verzorgd was door de medewerkers van het Kunstencentrum. Een echte aanrader voor iedereen die graag een cursus fotografie of keramiek wil doen en ook gewoon een gezellige avond met vrienden of collega’s wil hebben!